Vår Historia

Antartic Städ Center AB startades 1996 av, och drivs fortfarande av, Luis Bravo. Antartic Städ Center AB är ett totalserviceföretag som erbjuder sina kunder tjänster inom städning, mattvätt och klottersanering. Vi har drygt 25 års erfarenhet av städbranschen och är verksamma i Stockholmsregionen. Idag har företaget ett 20-tal anställda och omsätter omkring 10 miljoner kronor.

Miljöpolicy

Våra tjänster levereras i enlighet med den internationella miljöstandarden ISO 14001.

Klicka här för att ta del av vår miljöpolicy (öppnas i en ny flik).

Företagsledningen

Företagets ledning är PRYL-certifierad (Projekt Yrkesbevis Lokalvårdare) och vi har aktiv arbetsmiljöledning som arbetar med fysisk och psykosocial arbetsmiljö baserat på företagets internkontroller.

Vår affärsidé

Antarktis, eller Antartic som det heter på franska, är en av jordens renaste platser, få bakterier kan överleva där och miljöförstöringen är ännu begränsad.

Vårt åtagande
Rent ska det också vara när Antartic Städ Center varit hos Er. Vi ska erbjuda städtjänster som gör att era lokaler rena, fräscha och presentabla.

Renhet kan också ha med etik och moral att göra. Antartic Städ Center skall vara ett företag som tillämpar hög etik och moral i sin verksamhet. Det gäller vårt förhållande till myndigheter såväl som till våra kunder, leverantörer, och sist men inte minst, våra anställda. Vi har kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund och är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Almega Tjänsteförbunden. Företaget är ansvarsförsäkrat och våra anställda är försäkrade i enlighet med gällande kollektivavtal.

När du som kund anlitar vårt företag ska vi alltid leverera det vi lovar – och helst lite till.

Är du inte nöjd – berätta det för mig!

Luis Bravo

Verkställande direktör